Build a Lovable, Belonging and Helpful community

Please join 60th CBET Family Gathering on January 29, Friday 7.30 pm Orleans
Dear Brothers, sisters, Kids,
Assalamu Alykum.
Please join & confirm with positive acceptance [Zaman Bhai & Nayna Bhabee] 60th CBET Family gathering program on Friday January 29, 2016 at 7.30pm,
at Orleans home of Br Zaman family.

Address: 363 Antigonish, Orleans, K4A 0T9 Tel: 613-834-8473
Topic: How to build and belong to a vibrant Community
MC: Nehal and Ashfi

Program Details:
7.30 pm Guest Arrival (Please start at 7.00 pm and come in time)
7.30 – 7.35pm Welcome by Host family
7.35- 7.50 (15 minutes) Community Meeting Place: Br Ashraf Family
7.50 – 8.05 pm (15 minutes) Mentorship: Br Manjur Family
8.10 – 8.45 pm ( 30 minutes) Quick Food
8.45 – 9.00 (15 minutes only) Isha Salah
9.00 pm – 9.15 pm (15 minutes) Multi Ethnic Relationship: Br Abu Family

9.15 pm – 9.30pm (15 minutes) Lecture by Dr. Imam Zijad
9.30 – 9.35 (10 minutes only) Imam Dr Zijad: question and Answers
9.35-9.40 Word by Word for Surah An-Ikhas by Zaman Family
9.40 – 9.45 Examples of some good deeds in our daily Lives: Br M A Jafar
9.45-9.50: (5 min) One Dua: Sultan Bhai
9.50-9.55 (5 min) CBET: Scholarship & School Selection: Br Jafar

9.55-10.15 (20 min) one Letters Recitation and Quiz by Br Emdad:
10.15 -10.30 2nd time snack/discussions
10.30 pm Departure

Eager to Know a Transparent, Reliable and Accountable and lovely Community Operation?
Join 3rd CBET AGM on Friday February 26th,2016
at SNMC Basement 3020 Woodroffe Ave

More information and email to info@CBET.ca,
From, Emdad Khan, Ottawa

Facebook Comments