2016 March 25, Have Memorable Evening with Friends & families: Fuel for … and Hyper Connection …

387

Dear Brothers, Sisters, Youths and  Kids, Assalamu Alykum.

Please join  to have an enjoyable evening  with friends and families at  Manjur Bhai & Tulin Bhabee House.  61st CBET Family gathering program on Friday March 25, 2016 at 7.30 pm. 487 Paul Metivier Dr, Ottawa ON K2J 0H4, Barrhaven

Topic: Hyper Connection with our Creator, MC: Mehreen and Ashfee

Program Details:

7.30 pm Guest Arrival (Please start at 7.00 pm to come in time)

7.30 – 7.35pm Welcome by Manjour  Bhai & Tulin Bhabee

7.35- 7.50 (15 minutes) Hyper Connection with Creator: Br Manjur Family

7.50 – 7.55 pm (5 minutes) How to Connect with God: Sr Shobnom

8.00 – 8.30 pm (30 minutes) Quick Food

8.30 – 8.45 (15 minutes only) Isha Salah

8.45 – 9.00 pm (15 minutes) How to connect with the Creator: Farzana Mowla & Family

9.00 – 9.15pm (15 minutes) Lecture by Dr. Imam Zijad

9.15 – 9.25 (10 minutes only) Imam Dr Zijad: question and Answers

9.25-9.30 Word by Word for Surah Fateha  by Nehal (help of Br Zaman)

9.30 – 9.40  (10 min) Word by Word one Dua : Br Sultan Khondoker

9.40 – 9.45: (5min)  CBET Scholarship update: Br M A Jafor

9.45 -10.05 (15 min) Recitation, Quiz & Next Program by Br Emdad

10.05 -10.25 ( 20 min) 2nd time snack/discussions

10.30 pm Departure

Facebook Comments