Please join 67th CBET Family Gathering: Preparation of Will, January 27, Friday 7.30 pm Orleans

200

Please join 67th CBET Family Gathering on January 27, Friday 7.30 pm Orleans

Dear Brothers, sisters, Kids,

Assalamu Alykum.

Please join & confirm with positive acceptance [Zaman Bhai & Nayna Bhabee] 67th CBET Family gathering program on Friday January 27, 2017 at 7.30pm, at Orleans home of Br Zaman family.

Address: 363 Antigonish, Orleans, K4A 0T9 Tel: 613-834-8473

Topic:  Preparing Will ( general, Islamic , Inheritance, Finance  and Medical)

MC: Nehal and Ashfi

Program details

7.30 pm Guest Arrival (Please starts at 7.00 pm and come in time)

7.30 – 7.35 Welcome by Zaman Bhai and Nayna Bhabee

7.35 – 7.45 (10 min) Br Tarek – How it will work if someone is medically incapacitated

7.45 – 7.55 (10 min) Br Moslem – Will & Finance from Islamic perspective

7.55 – 8.05 (10 Min) Sr Ajanta and Be Badal – General discussion on Will

8.05 – 8.35 (30 min) Quick Food

8.35 – 9.00 (25 min) Isha Salah

9.00 – 9.30 (30 min) Youth Energize by Br Tarek/Br Kamran – Social experiment

9.05 – 9.15 (10 min) Dr Jashim Ahmed – General discussion on Will

9.15 – 9.25 (10 min) Br Kamran – Will and Inheritance

9.20 – 9.30 (10 min) CBET: Scholarship Update: Br Jafar

9.30 – 9.50 (20 min) Recitation and Quiz by Br Emdad

9.50 – 10.0 (10 min) Topic for next gathering and Host

10.00 -10.25: 2nd time snack/discussions

10.30 pm departure

Facebook Comments