Please join 68th CBET Family Gathering: Human Body and Soul, March 24, Friday 7.30 pm Barrhaven

381

Please join 68th CBET Family Gathering on March 24, Friday 7.30 pm Barrhaven

Dear Brothers, sisters, Kids, Assalamu Alykum.

Please join & confirm with positive acceptance [Manjur Bhai and Tulin Bhabee] 68th CBET Family gathering program on Friday March 24, 2017 at 7.30pm, at Barrhaven home of Br Manjur family.

Address:  487 Paul Metivier Dr, Ottawa ON K2J 0H4

Barrhaven Phone :613-884-7359/613-456-6066

Topic:  Human Soul (Nafs Ummara , Nafs Lawamah Nafs Mutmainna)

MC: Mehreen and Izwani

Program details

7.30 pm Guest Arrival (Please starts at 7.00 pm and come in time)

7.30 – 7.35 Welcome by Manjur bhai and Tulin Bhabee

7.35 – 7.45 (10 min) Br Manjur family  – Introduce body and three types of soul

7.45 – 7.55 (10 min) Br Moslem – Compare how a soul can move from Nafs Ummara to Nafs Lawamah and Nafs Lawamah to Nafs Mutmainna

7.55 – 8.05 (10 Min) Br Jafor bhai – Nafs Lawamah: inner court of justice and external court of justice with God

8.05 – 8.35 (30 min) Quick Food 8.35 – 9.00 (25 min) Isha Salah

9.00 – 9.30 (30 min) Youth Energize by Br Tarek/Br Kamran –

9.05 – 9.15 (10 min) Br Nasim family  – Nafs Mutmainna and different kind of Nafs Mutmainna with example

9.15 – 9.25 (10 min) Br Ashraf family – Nafs Ummara: how we can get out from the company of people of Nafs Ummara

9.20 – 9.30 (10 min) CBET: Scholarship Update: Br Jafar

9.30 – 9.50 (20 min) Recitation and Quiz by Br Emdad

9.50 – 10.0 (10 min) Topic for next gathering and Host

10.00 -10.25: 2nd time snack/discussions

10.30 pm departure

Facebook Comments