Please join 70th CBET Family Gathering: September 24, 2018 on Sunday 12.30pm at SNMC

565

Dear Brothers, sisters, Kids, Assalamu Alykum.

Please join 70th CBET Family Gathering on , on Sunday September 24 at 12.30pm at SNMC

MC:

Program details: Beautify our Quran Recitation. Learn contect of Sura Al-feel and Power of  protection by our Creatior

12:30 –12.45 Socialization

12.45 – 12.50  Welcome by Asma and Emdad Khan

12:50 – 1:00 (10 min) Beatify Recitation of Surah Feel ( collectively)

1.00- 1.25 Quick Food

1.30- 1.45  Zuhr Salah

1:45 – 1.55 (10 min) Word by Word meaning by  Sultan Bhai and Poppy Bhabee

1.55 – 2:05 (10 Min) Context by Moslem Bhai and Sweaty Bhabee

2.05 – 02:15 (10 min) Lessons by Tariq Ali

2.15 -2.45pm (30 min)  Youths program Br Tariq Ali and Br Kamran ( parallel session)

2.15  – 2.45pm  (30 min)  Group discussions:our daily life  in Ottawa, moderator Dr Emdad

2:45 – 2:55 (10 min) QA session

2:55 – 3:05 (10 min)  Next Month Program

3:05 – 3:10 (05 min) CBET: Scholarship Update: Br Jafar

3:10 – 3:20 (10 min)  Innovation of BDQ program, CBET, Scholarship, Fund Raising

3.20 – 3:50: 2nd time snacks/socialization

3:50 pm  Tidy up and Departure

Facebook Comments