Please Join 74th CBET Gathering, Eid Al-Adha Reunion, Sunday August 26, at 12.30pm at Barrhaven Ashraf House

676

Dear Brothers, Sisters, Kids, Youths

Please plan to join 74th  CBET Family gathering and Eid Al-Adha Reunion on Sunday, August 26, 2018 at 12.30 pm at  116 Stoneay Dr , Barrhaven,  (next to Farm Boy)Ashraf Bhai and Shelly Bhabee  Home

Topic: Lessons of Sacrifice  and Celbration of Eid Al-Adha  

Address: 363 Antigonish Ave, Orleans, Zaman Bhai and Naina Bhabee sweet Home

Free Entrance, Free food

To facilitate food arrangement and logistics, please confirm your attendance with the number of family members to info@CBET.ca or call Dr Emdad Bhai 613-725-5926 by Friday August 24, 2018

With Salam and Best wishes, CBET team

MC: …

Program details

12.30 pm Guest Arrival

12.45pm welcome and  Socialization

1.00- 1.30 PM (40 minutes) Quick Food

1.35PM – 1.45pm (45 min) zuhr salah

1.45 – 2.00 (15 min) Lessons of Sacrifice in Islam

2.00- 2.45 PM (45 Min): Celebration of Eid Al-adha

2.00 – 2.10 (10 min) CBET scholarship program and its imapct in Bangladesh

2.10 – 2.20 (10 Min) CBET scholarship program and its imapct in Bangladesh

2.20 – 2.30 (10 min)  Challenges bring in Opportunities for CBET

2.30 – 2.40 (10 min) Open Discussions

2.40 – 2.50 (10 min) Recitation and Quiz by Br Emdad

2.50 – 3.00 (10 min) Topic for next gathering and Host

3.00 – 3.10 (10 min) Open Q/A & Discussion

3.10 -3.40 (30 minutes) Desert and socialization

3.40 – 4.00 (10 min) Cleaning and Departure

 

Facebook Comments