Please Join 75th CBET Seniors & Youths Gathering, Sunday October 28, at 12.30pm at Barrhaven Moin Bhai House

875

Dear Brothers, Sisters, Kids, Youths

Please plan to join 75th  CBET Senior & Youths gathering  on Sunday, October 28, 2018 at 12.30 pm.

Address:  544 Paul Metevie, Barrhaven,  Moin Bhai and Majeda  Bhabee  Home

Topic: Respect and Respects for Senior and Youths

Free Entrance, Free food

To facilitate food arrangement and logistics, please confirm your attendance with the number of family members to info@CBET.ca or call Dr Emdad Bhai 613-725-5926 by Friday October 26, 2018

With Salam and Best wishes, CBET team

MC: …

Program details

12.30 pm Guest Arrival

12.45pm welcome and  Socialization

1.00- 1.30 PM (40 minutes) Quick Food

1.35PM – 1.45pm (45 min) zuhr salah

1.45 – 2.00 (15 min) seniors in Islam

2.00- 2.15 PM (45 Min): youths in Islam

2.15 – 2.25 (10 min) CBET scholarship program and its imapct in Bangladesh

2.25 – 2.35 (10 min) CBET FRD

2.35 – 2.45 (10 min)  Open discussions

2.45 – 2.55 (10 min) Recitation and Quiz by Br Emdad

2.55 – 3.00 (5 min) Topic for next gathering and Host

3.00 – 3.10 (10 min) Open Q/A & Discussion

3.10 -3.40 (30 minutes) Desert and socialization

3.40 – 4.00 (10 min) Cleaning and Departure

 

Facebook Comments