2016 May 27, Friday 7.30pm, Please join 63rd CBET Family Gathering: Learn Seven Themes of the Quran

1308

Please plan to join 6rd CBET Family gathering in Barrhaven, Friday 7.30 pm May 27, 2016 at Humayun Bhai and Shiply Bhabee House.

Dear Brothers, Sisters, Kids, Assalamu Alykum.

Please join & confirm with positive acceptance 63rd CBET Family gathering program on Friday May 27, 2016 at 7.30 pm.

Address: 33 Queensbury Dr, Nepean ON K2J 4LS
Phone : 613-823- 8366

Topic: Seven Themes of the Quran
• Introduction of the oneness of the unique God
• Life after death, the Day of Judgment
• Final destination of heaven or hell fire
• Good & evil, right & wrong, reward & punishment
• Mankind purpose of life, birth, death, destiny and final destination
• Prophets sent to past tribes and nations
• Laws of Islamic rituals and code of morality & ethics

MC: Anila and Ashfi

Program Details:

7.30 pm Guest Arrival (Please start at 7.00 pm to come in time)
7.30 – 7.35pm Welcome by Br Hymayun & Shiplhi Bhabee
7.35- 7.45 (10 minutes) Introduction of the oneness of the unique God: Chhobi Bhabi and Mustafa bhai
7.55 – 8.05 pm (10 min) Life after death, the Day of Judgment: Sr Mithun & Dr Izwani
8.05 -8.15 (10 minutes) Final destination of heaven or hell fire : Sr Selina and Dr Alina
8.05 -8.45 (40 minutes) Dinner
8.45 – 9.00 pm (15 min) Maghrib Salah
9.00-9.15 (10 min) Lecture by Imam Dr Zijad
9.15 – 9.25 pm (10 min) Good & evil, right & wrong, reward & punishment: Sr Sophia and Dr Najeeba
9.25 – 9.35 (10 min) Mankind purpose of life, birth, death, destiny and final destination: Sr Shali and Taufique
9.35 – 9.45 (10 min) Prophets sent to past tribes and nations: Br Zaman and Nehal
9.45 – 9.55 (10 min) Prophets Laws of Islamic rituals and code of morality & ethics: Br Moyeen and Sadun
9.55 – 10.0: CBET Scholarship update: Br Abu Jafar
10.00-10.15 (15 min) Recitation, Quiz & Next Program by Br Emdad
10.15-10.30 (15 minutes only) Isha Salah
10.30 -10.45 2nd time snack/discussions
10.45 pm Departure

Facebook Comments