2016 August 26, Friday 7.30pm, Please join 64th CBET Family Gathering: Rights of Orphans and Needy

1550

Please plan to join 64th CBET Family gathering program on Friday, Aug 26, 2016 at 7.30 pm at Abu Bhai and Mithun Bhabee’s house.

Dear Brothers, Sisters,  Youths and Kids,

Assalamu Alykum.

Please join & confirm with positive acceptance 64th CBET Family Gathering, August 26, Friday, 7.30 pm, Barrhaven. Address: 247 Highpionte Cres , Ottawa ON K2J 5Y4  Barrhaven

Phone: 613-823-9832(Home) /613-322-299(Cell)

Please arrive in time by 7.30 pm, Maghrib at 7.50 and food serving at 8.05 pm.

Topic: Let us Read and Contemplate on the Sura Ad-Duha

(Recitation, word by word meaning and lesson)

MC: Izwani Shafiq and Mehrin Ahmed

Speakers & Program details

7:30 pm Guest Arrival (Please starts at 7.00 pm and come in time)

7:30 – 7:35 pm Welcome by Abu Bhai & Mithun Bhabee

7:35 – 7:45 (10 minutes) Dr Tahsin and family Verse 1-5

7:45 – 7:55 pm (10 minutes) Br Zamann and family, Verse 6-8

7:55 – 8:05 pm Maghrib Salah

8:05 – 8:45 pm Quick Food

8:45 – 9:00 pm (15 Minutes) Lecture by Imam Dr Zijad

9:00 – 9:10 pm (10 minutes) Dr Izwani and family, Verse 9-11

9:10 – 9:30 pm (20 minutes) Summarized and Quiz by Dr Emdad

9:30 – 9:35 pm (05 minutes) CBET Scholarship update: Br Abu Jafar

9:35 – 9:45 pm (10 minutes)…..: One dua by Br Sultan

9:45 – 9:50 pm (05 minutes) Housekeeping Planning discussion

9:50 – 10:05 pm (15 minutes only) Isha Salah

10:05 – 10:25 pm (20 minutes) 2nd time snack/discussions

10:30 pm Departure

Facebook Comments