Please Join 72nd CBET Monthly Family Gathering, Sunday January 28, at 12pm at SNMC: Surah Baqara : Amanr Rasulu, Whne Chilren Leaves for Higher Studies, YouthQuake

1478

Dear Brothers, Sisters, Kids,

Please plan to join 72st   CBET Family gathering program on Sunday, January 28, 2018 at 12.00 pm at SNMC Basement, 3020 Woodroffe Ave – Barrhaven

Topic: Story whn children leaves Home,  YouthQuake and when as Human we forget or make Misatake, Waht God says?

Address: SNMC Basement, 3020 Woodroffe Av

To facilitate food arrangement and logistics, please confirm your attendance with the number of family members to info@CBET.ca or call Abu Bhai 613-322-2909 on or before Thursday  January 25, 2018

With Salam and Best wishes, CBET Management Team

MC: …

Program details

12.00 pm Guest Arrival

12.30 PM Zuhr Salah

12.45pm   welcome and  Socailization

1.00 – 1.45pm (45 min) Quick Food

1.45 – 2.00 (15 min) Moslem Bhai and Sweety Bhabee and Family: Amnar Rasulu: Recitation, Meaning and Lessons for our Daily Life

2.00- 2.45 PM ( 45 Min): Youth Quake, Izwani, Naheen and Ajanta Bhabee & Kamran Bhai

2.00 – 2.15 (15 min) Story telling by Abu Bhai and Mithun Bhabee  – Story of Daughter in Univesity

2.15 – 2.30  (15 Min) Br Zaman –  Story when daughter leavrs Home

 

2.30 – 2.45 (15 min) Recitation and Quiz by Br Emdad

2.45 -2.55 (10 min) Topic for next gathering and Host

2.55 – 3.15 (20 min) Asr Salah

3.15 – 3.30 (15 min) Open Q/A & Discussion

3.30 -3.45  (15 minures) Desert and socialization

3.45 – 3.55 (10 min) Dismantle

4.00pm Departure