Please Join 76th CBET Love for Mother land & National Day Gathering, Sunday 16 December, at 12.30pm at Orleans Zaman Bhai House

1455

Dear Brothers, Sisters, Kids, Youths

Please plan to join 76th  CBET Love for Mother land and Natioanl Day, Bangladesh & Canada  on Sunday,  16 December, 2018 at 12.30 pm.

Address:  366 Antigonish,  Orleans, Zaman Bhai and Nina Bhabee  Home

Topic: Love for Motherland and Canada & Bangladesh Natinal Days

Free Entrance, Free food

To facilitate food arrangement and logistics, please confirm your attendance with the number of family members to info@CBET.ca or call Dr Emdad Bhai 613-725-5926 by Friday October 26, 2018

With Salam and Best wishes, CBET team

MC: Tawfiqul Haque

Program details

12.30 pm Guest Arrival

12.45pm welcome and  Socialization

1.00- 1.30 PM (40 minutes) Quick Food

1.35PM – 1.45pm (45 min) zuhr salah

1.45 – 2.00 (15 min) Love for Home Land  Br Mahmudur Rahman and Family

2.00- 2.15 PM (45 Min): Celebrating Canada Day and Bangla Desh Victory/Independence Day, Br Moslem Uddin and Family

2.15 – 2.25 (10 min) CBET scholarship program and its imapct in Bangladesh

2.25 – 2.35 (10 min) CBET Fund Raiisng Strategy

2.35 – 2.45 (10 min)  Open discussions

2.45 – 2.55 (10 min) Recitation and Quiz by Br Emdad

2.55 – 3.00 (5 min) Topic for next gathering and Host

3.00 – 3.10 (10 min) Open Q/A & Discussion

3.10 -3.40 (30 minutes) Desert and socialization

3.40 – 4.00 (10 min) Cleaning and Departure

 

Facebook Comments