Please Join 82nd CBET Gathering, Sunday Dec 29, 2019 at 12.00pm at Barrhaven Dr Shafique & Dr Mahfuza House

1521

Dear Brothers, Sisters, Kids, Youths

Please plan to join 82nd  CBET Family gathering on Sunday, 29 December 2019 at 12.00 pm at  555 Lilith St , Barrhaven, Dr Shafique and Dr Mahfuza   Home

Topic: Life  and Lesson of Mariam and Prophet Isa AHS

Free Entrance, Free food

To facilitate food arrangement and logistics, please confirm your attendance with the number of family members to info@CBET.ca or call Dr Mahfuza/Dr Shafique 613-252-2803  or Br Zaman  613-981-3057 by Thursday December 26, 2019

With Salam and Best wishes, CBET team

MC: …

Program details

12.00 pm Guest Arrival

12.15pm welcome and  Socialization

12.30- 1.10 PM (40 minutes) Quick Food

1.15PM – 1.45pm (30 min) zuhr salah

1.45 – 2.00 (15 min) children/Kids talk about Mariam AHS and Isha AHS

2.00 – 2.20 (20 min)  Moslem family: Life and lessons of Marima AHS & Prophet Isha AHS

2.20 – 2.30 (10 min)  QA

2.30 -3.00 (30 minutes) Desert and socialization

3.00 : Asr Salah and departure

 

Facebook Comments