Please Join 84th CBET Gathering, Sunday February 16, 2020 at 12.30pm at Orleans

1570

Dear Brothers, Sisters, Kids, Youths

Please plan to join 84th CBET Family gathering on Sunday, 16 February 2020 at 12.30 pm at 2349 Glandriel Crescent  , Orleans , Dr Atiar Rahman Bhai, and Dr Sufia Akther  Bhabee House

Topic: What is the Purpose of our Life? How do we leave, when God is pleased with us and We are also pleased with God

Free Entrance, Free food

To facilitate food arrangement and logistics, please confirm your attendance with the number of family members to info@CBET.ca or call Sufia Bhabee 613-261 9349  or Br Zaman  613-981-3057 by Thursday February 13, 2020

With Salam and Best wishes, CBET team

MC: …

Program details

12.30 pm Guest Arrival

12.45pm welcome and  Socialization

1.00- 1.40 PM (40 minutes) Quick Food

1.45PM – 2.15 pm (30 min) zuhr salah

2.15 – 2.30 (15 min) What is the purpose of our life: everyone

2.30 – 2.50 (20 min)  Moslem family: How do we leave, wehn God is pleased with us and we are alos pleased with God

2.50 – 3.00 (10 min)  QA

3.00 -3.30 (30 minutes) Desert and socialization

3.30 : Asr Salah and departure

 

Facebook Comments